22 Maj.

Igår efter jobbet åkte jag hem i värmen på bussen och började sen med maten. Det blev kycklingrullar och sallad. Ser kanske inte så gott ut på bilderna men det är supergott. Hampus åkte iväg på bowling med massa företag så det blev jag och vänner-avsnitt resten av kvällen.
 
Idag gick jag upp runt nio, käkade lite frukost och gick sen ut och sola lite. Orkade dock inte ligga så länge för det var sjukt varmt och det blåste varmt dessutom. Har typ bara gått omkring och slappat idag. Skulle egentligen åkt till Louise och hängt med henne och Ida. Men Albert har varit lite dålig i veckan så vi får skjuta på den dejten. Jag gick istället ut och hämtade lite rabarber och blanda ihop en rabarberpaj som jag åt med lite glass och vaniljsås till. Mmmmm!
 
Ikväll kommer mina bröder hit. Mackan ska sova över här för han har jobb på Ica här i Åtvid så han får lite närmre till jobbet när han börjar tidigt. Och mathias skulle komma imorn egentligen för han är ledig då men han passa på att åka med Mackan idag så då sover båda här. Det blir trevligt. Och ikväll blir det grillat. Bara det kan sluta blåsa ute!

19 Maj.

Igår åkte jag in till Linköping, Valla. Sara hade bestämt minigolf med hela familjen på sin födelsedag. Det var ju passande att hon vann också, haha flyyt. Sen begav vi oss hem till pappa och Marie där det blev god mat och tårta i stora lass, gooott! Men som vanligt äter man en gnutta för mycket. Matkoma-deluxe. Just det, och min efterlängtade älskling kom lagom till middagen med. Vad jag hade saknat honom.
 
Sitter just nu och saknar honom faktiskt. Fotbollsmatch i boxholm var det visst idag. Sen va det visst lite after work grejs och flygplans/helikopter flygning i veckan med. Så ensam och bitter sitter jag här. Haha, men något positivt är ju ialla fall att jag jobbar endast till onsdag och det gör mig glaaad. 

17 Maj.

Åkte igår och köpte mig en pizza. Kollade lite vänner-avsnitt och prata med Hampus. Sen gick jag och la mig i sängen. Somnade ganska fort men vakna lika snabbt. Känns som jag får feber på nätterna, vaknade alldelles blöt och törstig så gick och drack vatten och somnade om.
 
Idag vaknade jag vid 8. Gick och åt en stor tallrik havregrynsgröt. Sen har jag mest bara städat. Har inte hunnit så mycket dock. Toan har fått sig en omgång och utemöblerna sanera jag ifrån pollen, diskat och sen tagit mig ett vil haha. Ska fortsätta med städning nu.
 
Vilket väder vi fick idag. KUL att man är själv hemma. Finns inget att göra (utöver städningen).. är inte så sugen på att göra nåt egentligen, fast jag är det på samma gång. Bara det att jag vill inte ta på mig shorts och linne och gå ut, känner mig som värsta fläskpaddan. Vill helst va inne där ingen ser mig men samtidigt va UTE. Ni hör ju vilka problem jag har.. ååh (och så åt jag pizza igår och så gnäller jag haha)
 
Och vad ska man hitta på ikväll då? Någon ledig?

16 Maj.

Nu har jag inte varit här inne på ett tag. Men har inte varit någon intressant vecka. Har jobbat, inkl. idag, då jag annars är ledig, men vad gör man inte. Igår var jag hos tandläkaren och fixa två hål där lagningen hoppat ur på båda. Behövde inte betala en spänn, snääällt! Sen igår så åkte Hampus och hämtade rullgräs, sen hämta han mig på jobbet. Vi fick det klart igår kväll och titt så fint det blev.
 
Idag efter jobbet började jag med att vara utelåst från mitt eget huuus. Gud så irriterad jag var men tur Hampus pappa kom med extranyckel. Hampus åkte till Västervik efter jobbet för att jobb ännu lite mer, hela helgen. Så jag är helt själv. Var precis ute i typ 1,5 tim och dränkte gräsmattan. Och nu sitter jag med en öl (alkoholfri förstås) och undrar vad jag ska äta? - åk och köp pizza till mig nån? Så tråkigt att stå och laga mat ensam...
 
 
 

12 Maj.

Idag var jag inte alltför pigg när klockan ringde 05.00 i morse. Men det var bara att gå upp. Jobb mellan 07-16, sen åkte jag hem och så åkte Hampus och jag handla för denna vecka. Jag tänkte idag på jobbet att jag måste dra ner lite på godis nu, så när godiset hemma är slut så ska jag inte inte köpa mer, utan hålla mig till frukt och annat nyttigare. Men när vi var i affären så såg jag nåt nytt Marabou hade kommit med, och jag bara men dåå, var ju tvungen låta den slinka ner i vagnen hahah. Den var riktigt god, men mäktig, och det är ju bra för då proppar man ju inte i sig hela på en gång som man kan få för sig att göra ibland. Sen började vi med maten, ugnstekt falukorv med potatismos. Hampus skala potatis sen drog han iväg på träning och jag fixa körven. Min ugnstekta falukorv består av falukorv såklart, sen har jag i tomat och lök. Sen gör jag en sås på grädde med peppar, salt, senap, sweet chili sås & cayennepeppar som jag häller över allting. Och så lite ost mellan korven, det blir sååå gott!
 
Nu sitter jag och kollar på Ullared. Magen jäser som vanligt efter maten, spelar ingen roll hur mycket eller lite jag äter så känns det som att magen ska spricka. Men det är väl för att något annat tar plats nu. Och lillkillen guppar omkring som vanligt. Men inte lika mycket som förra veckan faktiskt, vill att han ska kännas hela tiden, det är ju så mysigt. Sen är det mycket annat som snurrar i mitt huvud.. måste köpa lite mammakläder, nya bh:ar. Har väl gått upp 2 storlekar i bh snart. Ett mirakel att dom sitter kvar i mina. Men bland det tråkigaste jag vet är att köpa bh:ar så nu är det ännu tråkigare och än har dom väl inte slutat växa. Det är väl mina största problem i graviditeten, är glad att jag inte mår dåligt och sånt. Men nu börjar jag känna av i ryggen, jobbigt att stå hela dagarna. Börjar bli tungt nu ;) Hoppas det inte blir värre!
 
Nu skrev jag näst intill en hel bok kände jag. Så jag avslutar här. Hoppas ni får en bra måndagskväll! (:

11 Maj.

Idag blev jag väckt av Daisy vid 06.20. Släppte ut henne och då var Nellie och Wille också vakna. Satte på tvn åt dom och gick och la mig igen. Hampus skulle iväg på spa med sin familj idag och efter det på fotbollsmatch, så han drog vid 9, då gick jag med upp så fixade vi frukost. Idag har det ju varit världens skitväder så det har blivit en dag full med barnprogram och godis. Till lunch blev det spaghetti med köttfärsås. Sen har vi bara slappat. Mamma kom vid 17 och va här en timma och prata lite. Sen kom Hampus hem precis när dom skulle åka. Sen har tvn fortsatt på högvarv.
 
Nu ska jag och min svullna mage ta en dusch och ladda om för en ny arbetsvecka. Ha det så bra!

10 Maj.

Idag åkte vi till Kisa. Åkte först hem till kusin Christina & Fidde och fikade. Sen gick hela gänget ner till marknaden. Det är precis som alla marknader men det är ju så mysigt tycker jag. Fick även användning för kameran som ni kan se. Bilderna är inte i full storlek när jag satt ihop dom såhär, men det är ju lite trixigt att få till det. Träning ger färdighet, men kul är det! Fick med mig hem 2 stycken ungar som jag ska va barnvakt åt hela dagen imorgon, Nellie och Wille såklart. Får se vad vi hittar på..
 
Resten av kvällen består av ESC. Nellie har somnat och Wille försöker hålla sig vaken lite lite längre, haha. Vad tror ni, tror ni Sverige tar hem det ikväll? Hoppas det! (:

Biotajm!


Åkte och hämtade Sandra förut, for vidare till stan. Vi gick till H&M och cubus och kollade lite barnkläder, fick välja nåt till bebisen. Så valde två söta pyjamasar som var från cubus, tack så mycket! (: Sen gick vi till chiccan, som jag kallar det. Sandra hade varit sugen på bakad potatis hela dagen så sa vi kunde gå dit. Och jag tog en skagen baguette. Blev mycket röror i magen för min del idag. Men det är ju så gott så det gör inte mig något. Sen gick vi till hemmakväll och köpte på oss massor med godis som man ändå vet att man inte kommer äta något av nästan, men man måste ju alltid ha med sig godis till bio. Filmen var ialla fall jättebra, och rolig. Vi skratta så vi tjöt på vissa ställen, så den får tummen upp av oss!
 
Sen skjutsade jag hem Sandra. Jag kom hem till en framsida som numera har GRÄS. Hela var inte täckt men en del. Så fint! Hade glömt hur det såg ut. Känns lyxigt att ha gräs helt plötsligt, blev ett annat hus.
 
Nahepp, om man skulle dra med sig snarkmonstret till sängen nu. Imorgon väntas marknad i Kisa med familjen, mysigt! (:

Myslunch!

Louise kom hit strax efter tio tror jag. Jag förberedde maten medan vi prata, prata, prata och åt jordgubbar. Bakad potatis med räkor & kesoröra var inte så dumt, det får bli fler gånger. Sen lärde Louise mig lite om kameran, man fattar ju inte så mycket direkt. Känns som man trycker och bah ja jo det ser ju bra ut, haha. Men nu har hon åkt, skulle hämta Emil och jag ska gå och fixa mig för avfärd mot stan strax.
 
Fick en jättefin dress, av Louise & Albert, till vår lilleman, tack så mycket!! 

Bloglovin

 Följ min blogg med Bloglovin :)

9 Maj.

 
Så typsikt när man är ledig att gå upp såhär tidigt. Inte lätt att somna om när Hampus kommer in 20 gånger och ska pussa hejdå haha. Så när han åkte till jobbet låg jag vaken, så passa på att skriva en matlista för ska åka och handla när jag ätit frukost och duschat. Sen kommer Louise hit en sväng när hon lämnat Emil på dagis. Fundera på vad jag ska göra till lunch till oss, så dök bakad potatis upp. Hitta ett recept med en god räk & keso röra till. Det lät smarrigt, så ska kolla ifall Louise vill ha lunch först och främst ;)
 
Sen efter att hon varit här så ska jag åka in till stan och hämta Sandra. Vi ska dra ner till stan och käka något innan vi ska på bio. Det fick bli Bad Neighbours, hoppas på många skratt. Men ögongodis har vi, Zac Efron 

8 Maj.

 
Idag vaknade jag med fjärilar i magen. Tog bilen till jobbet och jobbade halvdag typ, sen åkte jag och hämtade Hampus. Jag var såå spänd. Hoppades att den var frisk och kry och jag undrade ju såklart vad för "sort" det var. Vi ropades upp och gick in och hon började kika på hen. Vi sa att vi ville veta och när hon kom till att mäta lårbenet så sa hon, där ser ni klart och tydligt vad det är. Det var två ben och så ett ben i mitten, haha va nära på att säga "är den så stor?" Så vi kan garanterat säga att vi ska få en POJKE. Äntligen vet vi, nu känner jag mer att det är en person, man kan säga han istället för "den". För mig blev allt mer verkligt, eller för oss. Men skulle blivit lika glad för en flicka med. Men nu är det våran lilla grabb!
 
Efter åkte vi till närmsta matställe eftersom vi inte käkade någon lunch på jobbet. Sen åkte vi ut till tornby, till stadium outlet, elgiganten, xxl sport, lager 157 & blomsterlandet. Vi fick med oss fotbollsskor till Hampus, en systemkamera till mig och en cykel på köpet till Hampus haha, presentkort till Tone (fyller år idag), en blomma, lite kläder till mig och de första små kläderna till lillen. Sandra tyckte jag skulle köpa nåt till lillen för att fira och så fick det bli. Systemkameran fick jag av Hampus eller fick ge 1000:- men är ju inget, så tack :D Förhoppningsvis blir det mer uppdatering här med fler bilder.
 
Ser så jäkla stor ut på magbilden. Jag har en tendens att hålla in magen i vanliga fall så på bilderna är jag absolut avslappnad ;) haha. Och den jag tog idag är ju kvällsmage så den kanske är lite svullen. Aja, spela roll egentligen :)

7 Maj.

I söndags efter att Hampus kommit hem så kollade vi på 100åringen. Under filmen kände jag massa fladder i magen och höll handen på. Då fick lillen in en riktigt kick och jag sa att Hampus snabbt skulle sätta handen på magen och precis då så sparka den en gång till och Hampus kände den. Vi börja typ garva och visste inte hur vi skulle reagera, det var så mysigt! Att jag kan börja känna redan. Och det blir mer och mer för varje dag..
 
I veckan har det inte hänt så mycket. Har mestadels jobbat som vanligt. Har varit så trött senaste dagarna, men tror att det är vädrets fel. Det är liksom halvmörkt ute och man vill bara va hemma och ligga under filten.
 
Idag när jag kom hem så var maten nästan klar. Hampus hade slängt ihop fläskpannkaka, gottigott! Smaska vi i oss innan vi gick och la oss i sängen en stund. Sen stack Hampus iväg på träning så nu är jag ensam som vanligt. Men jag gick in i duschen och bara stod där i värmen, man fryser ju nästan ihjäl. Sen har jag kollat på några vänner avsnitt och mumsat i mig en halv honungsmelon, om jag är mätt!
 
Imorgon är det en stor dag. Det är dags för andra UL:et och förhoppningsvis får vi reda på vad det är för kön. Jag är så spääänd! För oss spelar det absolut ingen roll vad det blir, bara det är friskt! Har längtat såå efter att få se den lille igen.

4 Maj.

Igår var det babyshower för Ida. Det blev lekar, gissa vem som var vem som bebis, gissa chokladbajs i blöja, gissa Idas omkrets runt magen m.m. Det var jättekul, det hade Louise gjort bra. Efter det åkte jag förbi mamma och pratade lite, men gud va trött jag var så det blev att åka hem till ett tomt hus. Har sovit ensam i två nätter nu för Hampus är och jobbar. Kollade på film i min ensamhet och somnade alldelles för sent.
 
Idag kommer Hampus hem så ska hinna med att städa och få det skinnande rent här hemma. Han har varit så duktig i helgen så han ska inte behöva göra ett handtag när han kommer hem, det är han värd. 1 öl eller 2 ska jag lägga på kylning och så ska jag laga middag till honom. Min finaste <3
 
 
 
- nu ska jag verkligen försöka att uppdatera så mycket jag kan, om graviditeten och allt annat i vardagen.
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus