Vassen i sommar?


Köpte mig en bikini nyss. Tycker den är så jäkla snygg, och den ser ju ut att va lite bekväm i bysten. Dragkedjorna på underdelen kan man dra igen ;) men är orolig över hur min rumpa kommer se ut, haha jag gör mina squats.. tror dock inte det räcker. Kan egentligen inte bära någon bikini, hej vassen i sommar?
Aja, den blir kanske till försäljning. Så håll utkik ifall jag inte vill ha den..

Tavla?

Funderar på ifall jag ska göra en tavla av denna, den ser så mysig ut. Och stjärnorna på kudden ser ut som en stjärnhimmel. Eller vad tycker ni?

29 April.

Dagen var lugn igår. Jag tvättade och fixade lite hemma. Seth va snorig, det var han dagen innan med men det var värre igår. Och så får man knappt torka näsan på honom, då blir man förbannad haha. Och vi tror att en tand har kikat upp nu, jag har svårt för att känna den men Hampus gör det, och han petar ju med tungan så fort man ska kolla men lite ser man, haha så i så fall kom första tanden på 7 månaders dagen.

Sen kom Hampus hem, så tog vi bort alla foder på de sista 4 fönster som ska bytas imorn (fredag).

28 April.

Så fort vi vaknade åkte vi och handlade. Blir alltid lite mycket när man handlar ensam med barnvagn. Och så råkar man köpte tunga saker haha. Aja, jag hann ta ut Seth ur bilen sen kom Eve. Jag hade köpt fet fika så det smaska vi på och satt ute i solen och slappa och pratade. Tack för att du kom 😘

Sen satte jag igång med maten, ugnsstekt falukorv med potatismos. Seth gillade falukorv också. Hampus kom hem lagom till det var klart. Sen åkte han på träning. Jag och Seth lekte lite, försökte iallafall, han sitter mest och gnäller, inget hjälper. Fick honom iallafall att somna sen lagom till Hampus kom hem så vi kollade ett avsnitt av Arne Dahl sen slockna vi.

27 April.

Vaknade idag vid cirkus halv sju. Fick sova hela natten. Sen gjorde jag dumleflarn, såg ett recept igår, att man bara kan lägga in dumle på en plåt i ugnen så blir dom krispiga men sega i munnen då. Lite roligt, kan man ha till exempelvis glass. Gott!

Sen fixade vi oss och så kom Amanda och Lithea hit så gick vi vidare mot parken där vi träffade andra mammor. Fikade och pratade lite. Seth tycker det är så roligt att gunga, det är så kul att se ens barn lycka i ögonen. Efter ett par timmar begav vi oss hemåt. Seth vaknade självklart så fort vi kom till verandan så det va bara att gå in och mata honom och fixa disken och laga mat. 

Fick honom att somna sen precis när jag skulle äta så passade på att sätta på en film och slappa i soffan innan Hampus kom hem. Men han for direkt till björs och skulle hämta luckor till köksön. Sen har vi bara pysslat lite hemma. Seth fick sig ett bad innan läggdags. Han va helt slut så tänkte att jag får nog sova denna natten också, men det bådar inte gott om den saken. Han har redan vaknat tusen gånger. Matat honom en gång men han somnade inte om. La honom i våran säng och efter nästan en timma somna han. Lyfte in honom i sin säng. Tog 5 minuter så gnällde han igen. Och ungen vägrar nappen helt plötsligt. Bara biter ihop, trycker med tungan och viftar med händerna. Så det känns som det kommer bli spring emellan rummen inatt. Jag anar tänder, hoppas det, för då vet man ju varför han är såhär. Eller så är det väl en sån där jävla fas som det tjatas om.

köksööön.

Snart helt klar.. jag ska bara måla stolpen vit. Blev helt ookej. Skönt att ha lite mer yta att va på. Inte så pjåkig köksö för cirkus 100 spänn! 👍

26 April.

Dagen började med projekt köksö. Jag låg och slappa i sängen medan hampe fixa med den och Seth tog en lur. Sen åt vi lite frukost och fixade oss och drog iväg mot stan, till mamma. Åt mat där och sen vidare till collegium där jag skulle va med och spela match mot nellies lag. Mammor mot döttrarna. Men ah, för mig blev det syrra ;) Det va roligt, och väldigt jobbigt men vi vann hihi.

Nu är vi hemma, Seth och jag sitter i soffan och leker och kollar på tv samtidigt som hampus håller på med köksön, såklart. Men snart är den klar :)

25 April.

wiho, sovmorgon idag till 9. Hampus hade städat och pysslat medan jag sov, skönt. Sen åkte han på match. Jag åkte iväg och lämna lite grejer jag hade sålt på åtvids fyndhörna. Sen tanka bilen, handla, hem och marinera kött, vidare till hampus päron där bella och betty var, där va det lek och full rulle. Åkte hem och börja fixa lite för kvällen. Sen kom Amanda, Patrik och Lithea. Grillade och åt och satt och slappa och prata bara. Ungarna somna och det pratades ännu mer. Sen gick de hem vid... 22 kanske? Kommer inte ihåg haha. Tack för en mysig kväll 😘

Känns skönt att jag träffa Amanda, en annan som är mammaledig så man har någon att umgås med närsom. Och som bor bara 2 min bort. Annars hade jag ruttnat bort i åtvid.

24 April.

In till stan och hämta upp Sandra och Leia. Åkte vidare till skopunkten. De satt perfa de som vi hade kollat ut. In på ikano och fixa lite, stress och stress, mallan va stressad för nån skulle bli sur om han inte blev hämtad vid ett.

Släppte av Sandra och åkte vidare ut till sturefors. Plocka upp Hampe nåra minuter över ett så han hann inte bli så sur haha.

For vidare till Marielle och Emil. Och deras nya familjemedlem, "bebis" som man får kalla honom eftersom han inte har något namn än. Mamma och pappa kan inte komma överens hihi. Men det spelar ingen roll för han va så sööt och pluttig. Åt mest hela tiden och kissa i det fria haha 😁 Åt lite mat där och slappa och prata och skratta. Seth höll låda, och gnällochgnäll. Känns som han gnäller mest hela tiden nu, kanske är tänder på g? Kanske bara är jag som upplever att han gnäller så mycket bara för jag är med honom hela tiden. Och det känns lite som att han är frustrerad för han är så energisk och vill så mycket men inte kan. Att han vill kunna ta sig framåt när han ligger på mage och så blir han sur för det. Eller att han inte når det han vill ha. Så det händer nog mycket nu i hans lilla liv.

23 April.

Seth vakna halv 5 idag. Dock var det Hampus som hämta honom till våran säng för jag sov visst lite djupt inatt. Mata honom och la han i sin säng igen. Vaknade till larmet vid 7 men tänkte att Seth vaknar säkert strax så jag ligger kvar en stund. Vaknar sen med ett ryck och kollar på klockan, 08.30 står den på. Typiskt mig att få stressa. Skulle iväg vid 9, vi kom iväg vid kvart över.

Åkte till Malin, där hon tog täten mot ljungsbro. Där spendera vi dagen, hos Viccan och tvillingarna. Sen kom Elvira efter dagis också. Trevlig dag med många tjejor.. och Seth, haha!

Ikväll har vi mest slappat. Hampus har smygstartat vårat projekt "soffa till altanen" & projekt "köksö". Den grabben ska ha många järn i elden, jäämt. Men det blir nog bra. Sen har vi sålt av lite smågrejer.

Nu sover mina killar, och det ska jag också göra nu. Godnatt!

22 April.

Dagen började tidigt som jag befarade, innan 6. Mina ögon kunde knappt öppna sig. Jag fick springa inatt med, men självklart lyckades jag inte somna om så va vaken i 2h.
Tog med mig Seth in i sängen, jag somnade om lite. Vakna av en massa pet i ansiktet haha. Gjorde oss klara för en promenad i spåret. Gud så skönt väder det är. 5,4km senare satt vi på verandan och lekte. Min träningsvärk har gjort så jag knappt kan gå, fy farao, hoppas den försvinner snart.
Nu är det mamma vs trött unge. Får se när jag vinner så jag kan få göra lite mat och sen äta.
/ En hungrig mamma

21 April.


Ojojoj, vilken sovmorgon jag fick. Till klockan 8. Seth vakna halv 9. Sen kom Amanda och Lithea hit. Vi bakade kladdkaka och fika på verandan i solen. Dö varmt ute idag! Sen blev ungarna gnälliga så vi tog dom i vagnen och gick en bit och satte oss på en bänk och prata och sög i oss lite mer D-vitamin. Då sov de små så sött. Sen öppna loppisen så vi gick dit och kika lite, men hitta inget. Efter det gick vi hem till oss själva. Jag lagade mat och slappade med lilleman. Vid 17 kom Hampus hem och åt och drog på träning typ direkt. Sen blev Seth aas gnällig, övertrött var efternamnet. Så han decka vid lite över 19. Kommer bli en tidig morgon imorn känner jag och säkert en springtur inatt så nu ska morsan sova.
Godnatt!

Gårdagen, 20 April.

Gårdagen bjöd inte på så mycket aktivitet. Jag rensa lite i garderoben i källaren. Hann inte klart kan jag säga! Sen kom Hampus hem och då åkte vi och handlade och sen åkte Seth och Hampus vidare till hans föräldrar för att se en match. Jag slappa lite först, sen gick jag ner i källaren och träna lite. Wätt tråkig dag.

Min apunge!

Alltså, så h i m l a liten! 💙 Vart tar tiden vägen? Kolla dom små händerna och fötterna, så små att de knappt syns. Vill typ hoppa in i bilden och sniffa på min bäbis. Att man kan älska någon så mycket. Att det liksom sticker i hjärtat, att man älskar så det känns som att hjärtat ska spricka. Kärleken till ens barn, det finns inget större!

19 April.

Började dagen med lite sovmorgon, riktigt skönt eftersom det blev sent igår för mamma och pappa ;) Seth fick sig ett bad. Nu kan han snart sitta själv så vi la dit halkmattan i baljan, så nu kan han plaska mycket mer.

Sen åkte vi till Malin, Fredric och Molly. Kollade in deras nya hus, så himla fint och mysigt, och walk in closet.. aavis haha. Fikade och busade med ungarna. Mycket prat att ta igen eftersom vi aldrig får tummen ur att ses särskilt ofta. Men alltid såå roligt när vi väl gör det. Men så är det ibland. Har planerat grillkväll framöver så det ser vi fram emot :)

Tog en sväng förbi mamma efter, en snabbis. Hampus ville hem och se åff så vi åkte till Hampus päron som har kanalen. Där var det lek med dockor som vanligt. Sen styrde vi bilen hemåt. Fixade lite, plocka lite. Hampus körde ihop en gryta med ris. Vi sänkte Seths spjälsäng, han börjar bli stoor :/ min lille kille! Blåste upp hans fotbollsfotölj som han fått av morbror Mathias, dröjer innan han kan sitta i den själv dock, men den får stå i hobbyrummet i källaren. Jag pyssla ihop lite grejer från panduro till Seths hus. Sen blev det sleepy time för Seth. Vi hoppa i säng framför Johan Falk men somna ifrån. Och Seth väckte mig för lite mat för en stund sen så nu klarar han sig hela natten.

Vad vi hunnit med denna helg. Underbara människor och underbart väder. Min underbara familj ❤

18 April.

Dagen började med promenad till Lina och Oscar. Fick se lilla Sigrid för första gången. Dock inte så mycket av henne för hon låg och sov så sött i sin vagn. Men hon är ju så fin! Vi satt och myste på gräset i solen. Gunga lite och tog en rundvandring på deras nya övervåning. Så himla bra det blir!

Sen gick vi hem och fortsatte mysa i solen. Eller jag och Seth då, medan hampus satte lite foder. La oss på en filt på gräset. Världens mysigaste alltså! Gick sen in och åt lite. Förberedde inför grillkvällen och städa upp lite.

Fick besök av svärisarna en sväng. Seth fick kolla in farfars coola motorcykel. Sen vid halv sex tiden droppa det in gäster. Mums med grillat alltså. Hade en jättetrevlig och rolig kväll. Tack så mycket allesammans!

Toppendag!








Gungeligung!


Vem är Seth lik?


Tycker det är så sjukt svårt att se Hampus och mig i Seth. Men när jag kollar på andras barn är det mycket lättare att säga om den är lik pappan eller mamman. Många tycker att Seth är så lik Hampus, väldigt få säger mig. Han ändras ju för varje dag som går, typ. Men när jag visa Hampus den här bilden så sa han "oj, så lik dig han var här". Men det kan ju självklart inte jag se.

17 April.

Dagen har inte erbjudit så mycket. Mest dåligt väder! Men vi hann ta oss ut på promenad på förmiddagen innan haglet kom titt som tätt resten av dagen. Sen har vi bara myst inne. Hampus kom hem vid halv två från jobbet. Jag slockna till lite i sängen så Hampus och Seth åkte iväg en sväng så fick jag va lite ensam. Rätt skönt ibland när man i princip, varje sekund, har någon att hålla koll på. Hjärnan går på högvarv känns det som. Så inte konstigt att man råkar somna när den andra föräldern kommer hem och man känner att man kan slappna av lite.

Sen när de kom hem igen åt vi lite mat. Och vid klockan sex åkte Hampus på match så har varit hemma resten av kvällen och ätit bubbel choklad haha. Seth somna vid kvart i nio så lite tid för tvn fick jag.

Nu sover min stora kärlek bredvid mig. Och det ska jag också göra nu.

Fick höra en rolig nyhet ikväll, meen den tar vi en annan dag. Godnatt! ❤

Daisy börjar acceptera Seth mer och mer. Hon gjorde nog det från början, men tycker att hon börjar visa det nu med. Rocky bryr sig fortfarande inte så mycket, typ låtsas att han inte finns haha. Och man ser verkligen på Seth att han tycker om dom och vill klappa och klämma och känna på dom haha.

16 April.

Blev en heldag med Amanda och Lithea. Vi gick ner till ica och köpte på oss fika, va främst ute efter de där nya ballerina kexen. Gick hem till oss och satte oss på verandan i solen och fika, medan ungarna låg i vagnarna. Mumsigt va det, men så speciella var inte kexen.

Gick in och matade de små lite och sen busa de omkring på golvet, jaa så gott de kunde ;) Roligt att se hur de försöker och kämpar. Vid halv två tiden tog vi oss ut igen och gick till lite secondhand butiker. Jag hittade inget men Amanda hittade lite.

Efter det gick vi hem till oss själva. Hampus kom hem och gjorde mat och sen drog han på träning och jag och Seth gjorde inget särskilt.

Bus i sängen..

15 April.


Började dagen med att laga mat till Hampus. Sen åkte vi och lämna en låda på hans jobb. Åkte vidare till Sandra och Leia och spenderade hela dagen där. Åt god varm smörgåstårta och drack cola såklart. Pratade om allt mellan himmel och jord även om hälften är hittepå haha. Aja, åkte hem ruuunt halv åtta tror jag. Spöregn!! Sen försöka lägga en gnällig unge. Puh, sen var det klart slut!

14 April.

Idag blev det en sväng in till stan, åkte med Mathias till stadens alla secondhand. Nej, men nästan alla. Hittade datorspel från när jag va liten, rummel & rabalder, va bara tvungen att köpa och testa dom, 5kr/st. Mathias hitta lite mer grejer. Åkte hem lagom till Hampus kom hem, men han åkte lika snabbt till fotbollsträning.

Klockan sex åkte Seth och jag hem till Hampus föräldrar där även Malin var. Pizzakvällsmat, tack tack! Tydligen så gillar Seth dockor, nej men han tyckte väl det såg ut som barn så han satt verkligen och as garva med dom, såg dö roligt ut!!


Seth har fruktstund 🍎


Äpple gillades nog, men svårt att förstå sig på hur man skulle äta med den där makapären.

12 April.

Nej, nu måste jag ta tag i bloggen. Vill verkligen det men jag tar mig aldrig tiden till det. Men det SKA bli ändring på det, asap! Man får ju minnen att bestå.

Idag fick vi rejäl sovmorgon, Seth har varit gnällig om kvällarna och somnat sent så inte konstigt. Fick sms från Louise att hon och Emil va i krokarna så de kom hit och busa omkring. Sen blev det skype med Tone, det va så roligt att prata med henne. Fick hälsa på mamman i huset och gammelmormor och de fick hälsa på Seth hihi. Efter två timmars prat fick vi avsluta, då vare dags för gröt.

Nu ikväll har vi varit och ätit kvällsmat hemma hos Hampus päron. Blev lite bus och hopphopphopp.. Seth älskar att hoppa just nu. Sen decka han i bilen hem och sover förhoppningsvis hela natten.

Nu är det johan falk, sen sleepy time!


Emil & Seth, så sött! Lånade bild av Louise.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus