2 timmar på maxi.


Hade ingen lust att handla i åtvid idag. Ville bara komma iväg. Drog med mig Sandra till tornby där vi först tjocka donken. Tur det finns nån gravid som känner lika stark hunger som en själv haha. Sen gick vi in på maxi.. trodde aldrig vi skulle va där inne i 2 tim, hahah bara vi som lyckas med det asså.

Efter det skjutsa jag hem henne och åkte sen själv hem till ett tomt hus. Började baka bullar, vanilj & kanelbullar, gottigott! Blev inga raggmunkar idag inte, det hanns icke med så när Hampus kom hem vid 9 så kasta vi ihop köttbullar och makaroner. Snabbt som attan var man mätt igen. Nu ligger han här och snarkar bredvid mig, ska jag med ta och göra nu för är helt slut efter denna dag!

24 September.

Sitter i sängen och ska skriva matlista. Får se vad jag ska laga för nåt idag. Det lutar lite åt raggmunk, har aldrig gjort det förut så skulle va kul att testa (:
 
Har haft ganska många sammandragningar sen jag vakna idag. En var rätt långdragen med mensvärks smärta. Och bara för att jag skrev igår att han varit ganska lugn den senaste veckan så har han buffat hela morgonen. Går dessutom in i vecka 40 idag, vilket betyder att det är exakt 1 vecka kvar till bf! Jag har gissat på att han kommer på fredag den 26de. Så vi får se!
 

Dagen till ära..

har jag gjort ingetingetinget. Alltså är så glad att denna dag snart är slut. Lagom till Hampus kom hem hade jag hemmagjord pizza klar. Han gjorde sen iordning sig för träning och kommer hem ca halv elva. Kuul! En hårboll ligger just nu i sängen brevid mig. När han kom in förut var han så skitig och tvätta av sig allt i sängen så ska ta och byta lakan. Sen ska jag duscha och känna underbara nyduschad-nybäddat känslan.

Inte mycket liv i magen just nu, inte lika livlig som för 1 vecka sen typ. Hampus lyssna på hans hjärtljud förut. Önskar jag kunde lägga huvudet på magen så jag kan lyssna. Så coolt! Kom ut nuuu. Kommer säkert gå över 1 vecka eller 2, puh! Hoppas inte.

23 September.

Hos barnmorskan igår gick det bra. Allt såg bra ut och hjärtat slog fint.

Både igår och idag har jag sovit hela natten. Inte vaknat en gång. Har inte sovit en hel natt på 5 veckor tror jag, så känns väldigt lustigt att vakna och bah varför har jag inte vaknat nåt? haha. Det är dock jobbigt när Hampus jobbar och jag blir väckt tidigt, då kan jag inte somna om. Så nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Får se vad dagen har att erbjuda.

22 September.

Upp tidigt idag och skjutsade Hampus till jobbet, ruggit väder ute. Fick sms från han att det paret vi var på föräldrarutbildningen med fick barn igår, och hon var beräknad 5 Oktober. Man känner att det verkligen är nära nu. Vill att det ska sätta igång!

På schemat idag står det barnmorskan, förhoppningsvis sista besöket. Mysigt att få höra hans hjärta igen. Vi längtar efter dig!

21 September.




Hampus åkte på match i sturefors. Jag tog en vildag, hängde lite tvätt och plocka med disk. Hade mycket sammandragningar så orkade inte åka och handla. Hampus gjorde det när han kom hem. Sen lagade vi lax, potatis med romsås. Som jag längtat till den maträtten! Sen kollade hampus fotbollsmatch medan jag satt och korva upp blöjor, haha det var ett par stycken. Lite bilder på det vi fick + massa kläder! Tackar igen så mycket!! ❤

MIN BABYSHOWER!











Igår var min babyshower som Louise, Sara & Ida hade fixat med. Hampus åkte iväg med mig en sväng medan dom fixa här hemma. Kommer hem vid 13 igen och det är så mycket folk. Shit, va kul alltså. Dom hade fixat jättegod fika, tårtor och muffins och pyntat så fint. Och frågelek med blöjor och mäta mage b.la. Fick massor av presenter till lilleman. Vi tackar så himla himla mycket för allting! Att man har så fina vänner & familj, får en klump i halsen, haha en glad klump! Tuusen miljoners tack! (snodde dina bilder louise :))

Middag hos Sara!

Är inte så bra på att ta bilder just nu känner jag.

Men i fredags hade jag tvättdag. Sen när Hampus sluta jobbet åkte vi hem till Malins & Jimmys nya hus. Jättefint och stort var det. Upp packning för fulla rullar och dom hade kommit iordning på direkten tyckte jag. Och Malin inreder det så fint med shabby chic stil. Jättefint!

Sen åkte vi hem och Hampus gjorde sig iordning så åkte vi hem till Saras nya lägenhet i tannefors. Där familjen var. Hon hade också fått iordning det så fint. Alla har så fin inredning, blir avis! :D Blev bjudna på pulled pork, tzatziki och massa annat gott. Kollade på idol och myste. Sen åkte vi hem. Tack så mycket!!

18 September.


Idag gick jag upp och käka frulle och fixa mig sen åkte jag in till stan. Skulle byta mina leggins jag köpte i måndags för det va ett stort hål i dom, just my luck. Hitta en mamma tröja med. Han kan ju komma närsom och det är onödigt att köpa kläder nu. Men nu när magen är typ så stor som den kan bli så har jag typ inga kläder hemma, får spader så en tröja unna jag mig faktiskt, kan kanske ha den efter med lite slappis. Står i kassan på h&m och inser att jag inte fick med mig mitt bankkort, hampus hade lånat det i veckan. Men som tur var var markus ledig och kom och rädda mig, så han fick slänga fram sitt kort när jag handla idag.

Fick med mig hem en bra babysalva, lite smått & gott från ö&b och en hamburgare i magen. Jag och hamburgare alltså haha. Åkte förbi jobbet efter stan, tooa nödig. Snackade lite med dom sen for jag hem och sov i nästan 2 tim, gött mos! Kollat big brother och nu ligger min andra halva bredvid mig och sover + en av mina håriga halvor, kisseen!

17 September.


Gick upp vid 05.40 och skjutsade Hampus till jobbet. Pigg som en va när man kom hem käkade jag frulle och satte på en film. Somnade! Vaknade och va helt körd, gick och la mig i sängen och sov en stund till. Sen fråga louise om hon och Emil fick komma förbi en sväng.. självklart sa jag! Tack vare dom blev jag pigg och kom upp ur sängen, kände annars att idag skulle det va en sådan dag som jag bara låg där och glodde. Vi fikade och pratade och gick ut och gick och det var hur skönt som helst. Sen satt vi ute i sköna vädret och snicksnacka medan emil tog sig en lur. Tack för att ni kom era apor :)

Hampus kom sen hem och jag slängde ihop mat, jaaa jag slängde fan ihop det. Hampus handla pulvermos igår och ville ha det och färdigköttbullar idag. Jag har ALDRIG gjort pulvermos, visste inte hur man gjorde. Vilket kan ju va ett plus. Men det gick ihop. Slängde ihop pulvermos, pulversås och kasta omkring färdiga köttbullar. Funka ju ändå! Sen åkte Hampus på träning och innan han åkte beställde han kladdkaka, så när han kom hem fick han det, gud vad jag är snäll känner jag.

Och alltså ikväll har killen i magen varit galen, hampus kunde nästan ta tag i foten på han. och han bara trycker sig mot utgången med, känns som det sticker liksom. Så jaa, närsom närsom kommer du till världen! (Vecka 39 idag)

Struntar i bild!

Nu ska jag ta mig upp ur sängen. Äta frukost, kolla serier, bara slappavilaslappa idag. Ska inte göra nåt onödigt handtag, underbart!

Tjockis!


Alltså, snart kommer du verkligen! Snälla, kom inom en vecka iallafall. Nu känns graviditeten bara tråkig och jobbig och klagig. På nätterna när jag ska försöka ta mig upp går det knappt, kan knappt röra mig. Önskar det fanns mer plats till honom för sparkarna är ibland så onda. Kan inte sitta så onda. Jag är trött och ser typ livlös ut i ansiktet. Svullen om fötterna fortfarande till och från. Ont i ena smalbenet, till och från. Fittbenet (ursäkta men vet ej vad det kallas) är ömt när jag går, känns som jag har ett blåmärke där.
Hampus tycker däremot det är mysigt när han far omkring för kung och fosterland, jag är mer nu bah "vaa still, soov" haha.

Kommer älska den här ungen oändligt för resten av mitt liv. Men just nu vill jag bara att du ska komma ut så jag får älska dig på utsidan istället!

Ming!


Igår åkte jag in till stan och käkade lunch på ming med mina bröder och mamma. Sen gick brorsorna och jag en sväng på stan. Jag köpte lite kläder till Hampus, nya mammaleggins till mig & smink. Käkade glass på donken och sen åkte vi och hämtade Hampus på hans jobb.

Åkte till mamma och Niklas där Hampus och Mathias körde igång på deras kök. Fick upp lite skåp och sånt och vid halv nio åkte vi hem. Big brother, paradise hotel, slockna i sängen!

Bysjöloppet!


Igår sprang Hampus bysjöloppet, på 1,1 mil, tillsammans med sina syskon och respektive. Jag, Jimmy och Hampus päron tog hand om alla småttingar så länge och stod och heja in dom i mål. Hampus slutade på 45.34 min och kom på 5 plats av 74 män. Han har inte löptränat något inför loppet och springer så fort ändå. Lite stolt är man över honom :D

Sen åkte Hampus till Västervik och käkade middag med sitt bandylag och jag åkte till svärisarna på grillmiddag med alla. Sjukt gott var det! Sen åkte vi hem rätt skapligt (:

Uppe innan tuppen!


Jag ställer alarm varje dag 05.00 ifall Hampus får för sig att försova sig. Och klantigt nog glömde jag dra av det igår. Och klockan ringde för en halvtimma sen och självklart var jag pigg.

Gick upp och Daisy kom in och var hungrig, så gav henne mat och sen gick ut igen. Hon syntes inte till nåt igår så vi trodde först hon blev inklädd i altanen haha. Det hade varit snyggt!

12 September.


Idag gick jag upp skapligt och åt frukost och fixade mig. Åkte in till Sara och checkade deras hus de slitit med. Har ju bara varit utanför där en gång. Så nu fick jag se inuti skalet. Väldigt fint har det blivit. Bjöds på hamburgerlunch och prat några timmar. Sen åkte jag till Saab och hämta upp Hampus pappa. Vi åkte vidare och hämta våran bil som var klar, woho, den blev fin på bakdelen där jag blev påkörd. Sen var den nyservad med.

Sen åkte jag och handlade baguettemiddag till Hampus och mig. Han va hemma och klädde in trappen på altanen och sen fixade staket vid muren, så där var ingen middag gjord. Vid åtta blev vi klara ute. Gick in och fixade lite chips & dipp och drog på en film, White house down. Väldigt bra! Mysigt att få en kväll i soffan med min karl!

I magen for det omkring som bara den så kunde inte sitta/ligga i soffan. Fick stå och kolla på filmen, haha. Vilding där inne.

11 September.


Föräldrarutbildningen var bra. Vi var bara två par, skulle varit fler men det gick ju bra. Slapp ju sitta där i tre timmar.

Inatt vaknade jag x antal ggr. Mycket sparkar just nu och värk. Skulle upp och mata katterna men kunde knappt gå, tror han trycker ner sig nu för det ilade nedtill när jag gick. Men det blir bra efter en stund.

Idag ska jag städa lite, igen!! När man går hemma känns det som man ser all skit hela tiden. Slinker kanske ner en smoothie eller två också, har fastnat för hallon/banan smoothie. Sjukt gott!

Föreläsningen "Att föda".


Den ångrar jag inte att vi gick på. Det var två barnmorskor som pratade i två timmar om allt ifrån minsta känning hemma till efter att barnet är fött. Dom var roliga och gjorde det lätt att lyssna. Prata mycket om hur partnern skulle tänka och vad den kunde göra så att allt blev lättare för både mig och han. Och Hampus kände sig lite mer lugn efteråt han med :) Mycket värd att gå på om man väntar barn! Efter den åkte vi och åt på stångebro gatukök, hamburgare slinker alltid ned lätt i min mage haha :)

Idag ska Hampus och jag gå på föräldrarutbildningen här i åtvidaberg. Det står att den är från 13-ca16. Så det ska bli spännande att se vad man gör/vad det pratas om där dom timmarna.

8 September.



Gick upp vid åtta och käka frukost och fixa mig. Tog cykeln till barnmorskan. Låg lite efter schemat så lite svett va jag när jag kom fram, paddan har inte rört på sig på ett tag haha. Allt såg bra ut som vanligt. Huvudet var lite mer fast där nere och hjärtat slog fint mellan hans hicka haha. Nöjd och glad cyklade jag hemåt.

Nu spöregnar det, tur det va uppehåll förut. Har ingen bil på hela dagen för den har vi fått lämna in efter krocken. Men tur att Hampus pappa kommer hem med en lånebil efter jobbet för ikväll ska Hampus och jag på föreläsningen "att föda" i stan. Spännande!

Kissarna håller mig sällskap inne idag, dom är inte heller så förtjusta i regnet. Det blir inte många knop idag inte.

Tavla!



Fick en fin tavla av mamma i fredags. Ska bli kul att sätta i bilder och se hur han förändras på ett år :)

fredag, lördag & söndag.





(hatar när jag inte uppdaterar en dag i taget så det blir världens längsta inlägg)
I fredags var det ännu en slappdag med nellie & wille. Vi bakade chokladbollar och rabarber/hallon paj. Det fika vi på när mamma kom och hämta dom små. Efter det tog det Hampus och jag lugnt framför tvn, kollade lite på gladiatorerna. Sen somna Hampe, han hade jobbat på jobbet och åkte och jobba efter jobbet.

I lördags efter frukosten spelade Hampus match på planen utanför vårt hus så jag satt i solen på altanen och kollade. Tyvärr förlorade dom. Sen kom han bara hem och drog iväg på jobb igen. Sen kom mathias och markus hit. när hampus kom hem så grilla vi och drack och tagga inför drängarna i parken. Alltid ös när dom spelar.. en rolig kväll som gick lite mer utför för vissa. Men sånt hör la till haha (;

Lite lustigt när man vaknar dagen efter och känner sig bakis bara för man varit med folk som druckit, haha. Saknar INTE bakfyllan iallafall. Hampus åkte iväg på match i motala och jag och brorsorna drog in till stan där det blev tävling i minigolf med pappa, marie och sara. Jag kom tvåa, inte illa pinkat ;) sen åkte sara och jag och mata två lejon, fasen vilka stora katter. As coola! Efter det mötte vi upp de andra på skeppet pizzeria och åt. Och lilleman fick kläder av pappa & marie från grekland. Tack! (: Hampus åkte och jobba efter matchen igen (hur kan han ha så mkt energi?) så när jag kom hem la jag mig bara en stund i sängen och vips så somnade jag. Haha, inte van att hålla igång en hel dag!

Slappis dag.



Niklas skjutsade hit nellie och wille igår för dom ska sova här till imorgon. Dom har studiedag så allt är stängt så istället för att dom ska ta ut semester så får jag va barnvakt, lika bra när jag går hemma.

Orkar inte skriva så mycket om dagen. Har bara slappat omkring. Haft pannkakskalas med sylt och glass. Så himla gott! Länge sen jag åt pannkakor. Haft tidigt fredagsmys. Sen somna dom och Hampus och jag kollade big brother i sovrummet, men nu har han också somnat. Kuul!

4 September.

Vaknade för en halvtimme sen ungefär. Helt jävla dyngsur va jag. + att jag inte känt lilleman på ett tag så sparkar va det första jag tänkte på. Höll igång mest hela dagen igår med städning och massa så har inte hunnit med att känna så mycket.

Och när jag skulle somna så kände jag ingenting i magen även fast jag buffa massor. Men nu när jag vaknade så gick jag upp, buffa lite och höll på men inget hände. Testade dricka kallt vatten. Satt och vänta.. Höll handen på magen och tryckte mot bordet typ. Då kände jag 3 sparkar så då börja mitt hjärta slå lite långsammare. Puh!

Och nu har jag gått och lagt mig igen och tror fan inte jag ska få sova, jag måste ha väckt han i sin skönhetssömn. Och det konstiga är att jag mår så sjukt illa just nu. Ska gå och ta en banan eller nåt och hoppas på att få somn om igen. Nu kan jag känna mig lugn igen iaf, min lill kille får inte skrämmas sådär :)

2 September.



Hampus åkte till jobbet tiiidigt imorse. Dock satt jag inte uppe så tidigt som klockan visar. Men strax efter Hampus åkt så somnade jag om. Sen vaknar jag av värsta värken i magen. Var som en sammandragning fast ett par ggr värre. Försökte ta mig upp ur sängen men det strama från alla håll och kanter så fick ligga och härda ut en stund. Tänkte att fuck jag har ju inte hunnit duscha ens. Haha som att det spelar nån roll när man ska åka och trycka ut en unge med allt vad det innebär, blod, svett & tårar. Haha! Aja, men jag fick väl en s.k förvärk? Nu är det bra igen så tror inte jag ska föda än. Haha!

Nu har jag iallafall vilat färdigt i sängen för denna morgon, ska ta mig lite frukost och ta tag i städningen. Sen tror jag Evelina skulle titta förbi (:

Helgen.







I fredags efter hampus jobb tog jag bussen in till stan och mötte upp honom där. Vi åkte vidare till ikea och köpte ett matbord till vardagsrummet + två mattor och lite annat småkrafs. Sen spendera vi kvällen med att sätta ihop allt och grill på det.

I lördags när vi vaknade satte vi igång med att riva våra garderober i sovrummet. Hampus päron skulle köpa nya till sig så vi fick deras gamla som passa perfekt hos oss. Så nu har vi vita fina med dörrar istället för gamla med gardiner hängandes. Kanon blev det. Tog evigheter för mig att organisera mina kläder (som typ ändå inte får plats haha), fasen vad jag längtar till att kunna använda allt igen.

Sen på kvällen åkte vi till Louise, Albert & Emil där vi fick hemmagjord pizza. Gott! Sen satt vi bara och prata och tog det lugnt. Kändes skönt att komma iväg lite kan jag säga, känner mig lite instängd i mitt egna hus bland alla hushållssysslor ibland.

I söndags fixade vi sista med garderoberna. Va ju tvungna att klä in dom så det inte var ett hål in till andra rummet så det blev förmiddags fixet. Sen for vi iväg till björs och firade bella och betty som fyller. Tyvärr kunde vi inte stanna så länge för Hampus hade samling tidigt och för en gångs skull kollade jag på matchen. Fick med mig familjen grebo så hade jag sällskap, så trevligt. Och vinst till de grönvita också, Hampe gjorde mål! Woho! Sen åkte vi hem och tog en slappkväll framför big brother.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus